Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες κράτησης του Tranfer2Go.gr και μέσω αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί πλήρως όλους τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών που αναφέρονται παρακάτω. Η χρήση της ιστοσελίδας, υποδεικνύει την πλήρη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων. Σε περίπτωση διαφωνίας, ο χρήστης δεν θα πρέπει να χρησιμοποιεί το www.transfer2go.gr, διαφορετικά θεωρείται ότι ο χρήστης αποδέχεται και δίνει τη συγκατάθεσή του.

Το Tranfer2Go.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να τροποποιήσει οποιουσδήποτε όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, για το λόγο αυτό οι χρήστες καλούνται να διαβάζουν περιοδικά τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις.

 

Διαδικασία κράτησης

Κρατήσεις μέσω του online συστήματος κρατήσεωνtransfer2go.gr υπόκεινται στη διαθεσιμότητα των μεταφορικών μέσων μας . Η κράτηση των υπηρεσιών μας μπορεί να πραγματοποιηθεί:

  1. Μέσω διαδικτύου https://www.transfer2go.gr, online φόρμα κρατήσεων
  2. Τηλεφωνικά: (+30) 6949530709. (μπορείτε να μας καλέσετε στο Viber, Skype)
  3. Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η κράτησή σας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την ώρα της παραλαβής. Εάν η κράτηση είναι μικρότερη από 24 ώρες, τότε η επικοινωνία θα πρέπει να είναι απευθείας μέσω τηλεφώνου (+30) 6949530709. (μπορείτε να μας καλέσετε στο Viber, Skype). Όλες οι εγκεκριμένες κρατήσεις επιβεβαιώνονται στέλνοντας επιβεβαίωση μέσω e-mail στη διεύθυνση e-mail που μας δώσατε κατά τη διαδικασία κράτησης. Είστε πάντα υπεύθυνοι για την παροχή των σωστών πληροφοριών που απαιτούνται για την πραγματοποίηση της κράτησής σας και την πραγματοποίησή της. Αυτό σημαίνει την συμπλήρωση /αποστολή του σωστού ονόματος σας, e-mail και του αριθμού κινητού τηλεφώνου, προκειμένου να επικοινωνήσετε με τον οδηγό

Τροποποιήσεις ή ακύρωση της κράτησής σας:

Για κάθε απαιτούμενη αλλαγή ή ακύρωση της κράτησής σας, το Tranfer2go πρέπει να ενημερώνεται αμέσως είτε μέσω e-mail είτε με τον αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας που παρέχεται. Οι ακυρώσεις επιτρέπονται έως και 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη μεταφορά.

Αποσκευές

Πρέπει να καθορίσετε τον αριθμό των αποσκευών που έχετε μαζί σας. Ο οδηγός διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιπλέον αποσκευές που δεν αναφέρονται από τον επιβάτη στην ηλεκτρονική φόρμα κράτησης, email ή κλήσης τηλεφώνου κ.λπ. Οι αποσκευές των επιβατών, ωστόσο, μεταφέρονται πλήρως με δική τους ευθύνη και καμία ευθύνη δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά από το Tranfer2Go.gr.

Πληρωμή

Πληρωμή του συνολικού κόστους της κράτησής σας απευθείας στον οδηγό όταν θα φτάσετε στον προορισμό σας.

Ζώα

Η μεταφορά ζώων επιτρέπεται εφόσον είναι τοποθετημένα σε ασφαλές κλουβί μεταφοράς, κλειστού τύπου. Δεν πρέπει να αποτελούν απειλή για τους επιβάτες του οχήματος (οδηγός, άλλους επιβάτες) ή για τρίτους.

Τιμές εκδρομών

Οι Τιμές Περιήγησης εξαιρούν το κόστος εισιτηρίων εισόδου, φαγητού, ποτού, παρεπόμενων, μπάνιου και οτιδήποτε άλλο δεν περιλαμβάνεται συγκεκριμένα στη συμφωνία τιμής εκδρομής.

Παιδικά καθίσματα

Η Tranfer2Go δεσμεύεται να παρέχει παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου. Ο πελάτης θα πρέπει όμως να έχει υποβάλει το αίτημα κατά την κράτηση.

 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Καλέστε μας στο (+30) 6949530709 (μπορείτε να μας καλέσετε στο Viber, Skype) ή να μας στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πολιτική Aπορρήτου